Rustic Chic

I helgen hade vi äran att få vara delaktiga i Sadaf & Rafeds otroligt vackra och välplanerade bröllop ute på Krägga Herrgård! Jag skulle kunna skriva i all oändlighet om Sadaf & Rafeds kärlek, deras bröllopsplanering, den otroligt vackra miljö vi jobbade i och sist men inte minst alla detaljer och det engagemang detta par, i synnerhet brudgummen, för ovanlighetens skull, hade inför deras stora dag=) Jag ska hålla det kort och låta bilderna nedan tala för sig självt men jag vill ändå lyfta fram hur organiserad detta  brudpar var inför deras stora dag! Det är ett rent nöje att jobba med strukturerade par – om de inte anlitat mig som koordinator dvs. 😉

Temat för bröllopet var som rubriken lyder “Rustic – Chic” och snacka om att alla som var inkopplade till bröllopet tillsammans lyckades förverkliga detta tema ut i fingerspetsarna! Rafed, som är supertrevlig, otroligt händig och pysslig (!) hade gjort SÅ mycket själv inför deras stora dag! Han hade byggt blomsterbågen och scenen till deras persiska vigsel helt själv och dessutom skapat deras cake-toppers och figurer som vi använde till gästlådan! Jag är själv en person som älskar att skapa så Ni kan ju bara föreställa Er hur imponerad jag är över Rafed!

Vi hjälpte Sadaf & Rafed med en hel del inför deras stora dag, bl.a. kak- och fruktbuffé som skulle dukas upp enligt bröllopstemat och där ville brudparet att vi skullefå in känslan av att man kliver in i en italiensk delikatessbutik. Vi hjälpte även till med att dekorera honnörsbord, gästbord och övriga smådetaljer i lokalen. Därutöver stod vi för dekoration av vigselplats med glasburkar som hängdes upp i träden, skyltar och trälådor och sist men inte minst deras Sofreh Aghd. Sadaf önskade att deras Sofreh Aghd skulle vara i etage med 2 nivåer och hade själv köpt lite föremål. Vi planerade och skissade utifrån Sadafs vision och resultatet ser Ni nedan – en klassisk, enkel men väl genomarbetad, vacker sofreh som återspeglar bröllopets tema ända ut i varje liten detalj!

Alla blomsterarrangemang kommer från vår samarbetspartner och otroligt duktiga florist Ros & Rum.

Vi önskar Sadaf & Rafed all kärlek och framgång! <3

/Sara

20170515

IMG_6239IMG_6211IMG_6212IMG_6213IMG_6214

IMG_6217IMG_6216IMG_6218IMG_6222IMG_6223IMG_6225IMG_6226IMG_6227IMG_6228IMG_6230  IMG_6232 IMG_6233 IMG_6234

IMG_6238

 

Spara

Spara