Om Oss

”Less is More – That’s why we do it differently”


OM ♥ EVENTS BY SARA

Events By Sara erbjuder unika, vackra och exklusiva events. Vare sig det handlar om ett litet kalas eller ett stort bröllop så utför vi allt med utgångspunkt i Era önskemål med största passion och engagemang. Vi  älskar att sticka ut ur mängden på ett nytänkande sätt och varje event anpassas till kundens smak och inspiration, som också är ledstjärnan i varje uppdrag vi tar oss an. Vi samarbetar därför med en skara duktiga leverantörer som är experter inom sina respektive segment och som är lika passionerade för att leverera förstklassig service till våra kunder som vi är.

Oavsett storlek och budget strävar vi alltid efter att sätta en unik prägel på vårt jobb och arbetar utifrån visionen att kvalité går före kvantitet. 

OM ♥ SARA {Grundare & Designer}

Jag heter Sara och är grundare till Events By Sara. Jag är också designer till våra events och hämtar inspiration till dessa från  allt runtomkring mig.

Min akademiska bakgrund har resulterat i en magisterexamen i juridik där specialiseringen är inom immaterialrätt. På min lediga tid är jag helst  med min familj eller ute i naturen. Jag är även inredningsintresserad, svag för vackra och genomarbetade  detaljer och tycker att man ska behålla formers renhet för att uppnå den ultimata estetiken.

034SaraEhsan

Foto : Alicia Swedenborg

Varmt välkommen till Events By Sara! ♥

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara