Facienda Love

I helgen hade vi äran att få vara delaktiga i ett väldigt unikt och mysigt bröllop! Vigsel & fest ägde rum på Facienda i Strängnäs.  Facienda är en vacker äldre byggnad, närmare bestämt ett gammalt verkstadshus som har renoverats om. Tanken med festen var att det skulle vara avslappnat där gästerna kände sig “fria” och kunde släppa loss rejält – och det uppfylldes verkligen! Temat för bröllopet var vintage, lite lantligt med inslag av pastellfärger.  Vår vackra brud Laya hade verkligen lyckats fånga upp temat från början till slut! Det fanns en röd tråd genom hela bröllopet och för sådana som mig som älskar genomarbetade detaljer var det en fröjd för ögat och själen =) Inte nog med att det var väl genomtänkt, väl genomfört, vackert och genuint så mixades även våra persiska traditioner in på ett otroligt fint sätt. Bl.a. så dukades det upp 2 fina vintage/persiska dessert bufféer. Och för den persiska mixen kom även vi in i bilden =)

Vi dukade upp vår Sofreh under ett stort vitt tält i anslutning till ladan. Designen med denna Sofreh var helt anpassad till brudens önskemål och den skulle passa in i resterande miljö och bröllopets tema som helhet. Blommorna tog vi in i samråd med brudens önskemål – därefter fick vi “fria händer” och jag måste erkänna att resultatet blev otroligt vackert! Tanken bakom designen var att hålla dukningen simpel, luftig, mysig, genomarbetad och exklusiv med inslag från bröllopet. Vi arbetade med blommor såsom David Austin rosor, Pioner och Hortensior. För att knyta ihop temat med bröllopet dukade vi upp massa glasburkar med blommor i som även fanns utspritt över hela lokalen och vigselplatsen. Alla övriga detaljer på dukningen är också anpassat till brudparets stil och bröllopets tema!

Det var ett stort nöje att få duka upp Sofreh Aghd för Laya & Kaveh och vi önskar dem all lycka och framgång i framtiden♥

/Sara

20160705

image  image

image image imageimage

imageimage

 

image image image image