A Love Affair

Årets midsommarhelg bjöd på en kärleksaffär fylld av oförglömliga stunder!

Vi hade äran att få skapa en oförglömlig vigsel för Pardis & Raihan på Grand Hotel i Stockholm – en kväll där två hjärtan, familjer och kulturer sammanvigdes i kärlekens namn! Pardis & Raihan har varit fantastiska att jobba med – fokuserade, strukturerade men samtidigt otroligt avslappnade och trygga i sig själva! De gav oss sin fulla tillit och det var från början till slut ett rent nöje att få jobba med dem. Pardis påminner mycket om mig själv under den tid jag planerade vårt bröllop och jag kunde verkligen relatera till hennes struktur i bröllopsplaneringen men också alla de olika leverantörer hon valde – en stor favorit helt enkelt och resultatet av alla hennes val lyser igenom bilderna!!

Temat och önskemålet för vigseluppdukningen var guld och cremefärg med inslag av grönt! Jag är supernöjd med denna dukning och det är en av mina absoluta favoriter! Spana in vår Instagramsida för att se liveklipp från detta underbara bröllop! Blommorna stod Saffos Flower Design återigen för och bidrog till att både vigseln och bröllopet blev magiskt!

Vår vigselförrättare veg Pardis & Raihan symboliskt på svenska och persiska och vi är otroligt glada för den positiva feedback vi fick för vår fantastiskt duktiga förrättare och hans program!

De fantastiskt vackra högupplösta bilderna kommer från bröllopets grymma fotograf Smallpigart!

Vi är så tacksamma över att vi fick vara delaktiga i Pardis & Raihans viktigaste dag och önskar dem all kärlek & lycka i framtiden!

/Sara

20170702

  

IMG_8414 IMG_8415   IMG_8418     IMG_8423 IMG_8424